27091
15:34 27.082017

За добу закарпатська поліція виявила 6 нетверезих водіїв

Події 1591

1494856562_34e12c4-58a560da8c0da-20160728-161741-1-Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Ужгородському, Хустському, Берегівському, Іршавському, Рахівському районах.

На автодорозі Львів-Самбір-Ужгород поблизу села Невицьке Ужгородського району вночі група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль «Fіаt» іноземної реєстрації, на якому недостатньо підсвічувався задній номерний знак. За кермом іномарки перебував житель села Сторожниця Ужгородського району. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, визнав, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. В присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення і відсторонили від керування.

У селі Дубрівка Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2106», водій якого невпевнено керував. За кермом перебував п’яний місцевий житель, який не має водійського посвідчення, бо позбавлений судом права керування за аналогічне правопорушення. Правопорушника доставили до районної лікарні, де виявили 1,8 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння.

Тієї ж ночі в селі Осій Іршавського району попався ще один п’яний водій, і теж на автомобілі «ВАЗ-2106». У жителя сусіднього села Білки, зупиненого за невпевнене керування, в лікарні виявили 1,5 проміле алкоголю. Водійського посвідчення чоловік не має взагалі.

У селі Бене Берегівського району ввечері увагу патрульних привернув чоловік, який керував мотоблоком із завантаженим причепом. Рухався він невпевнено, водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставили в районну лікарню, де виявили 1,0 проміле алкоголю.

В Хусті ввечері працівники ГРПП зупинили автомобіль «Москвич-412», який рухався без увімкненого світла. Керував ним місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,9 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили, від керування відсторонили.

На вулиці Рахова ввечері зупинили за невпевнене керування водія автомобіля «ВАЗ-2106», місцевого жителя. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, але відмовився проходити на місці або в лікарні медосвідчення. В присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах