27062
18:28 26.082017

На Берегівщині затримали крадія електрокабелю

Події 1757

indexЗ електролінії між смт. Батєво та м.Берегово раніше судимий житель Чопа викрав електричний кабель вартістю 5000 гривень. За фактом крадіжки слідчий відкрив кримінальне провадження

До чергової частини Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку від диспетчера зв`язку Укрзалізниці. Жінка повідомила, що невідомі демонтували опорні електростовпи і викрали кабель на відрізку мосту між смт.Батєво та м.Берегово.

Як з`ясували працівники поліції, крадіжку кабелю скоїв раніше судимий за тяжкі злочини 45-річний мешканець міста Чоп. Чоловік викрав електрокабель для того, щоб здати як цінний метал. Залишки проводу поліцейські виявили у підсобному приміщенні чоловіка за місцем його проживання.

За фактом крадіжки слідчий Берегівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування, слідчі перевіряють фігуранта справи на причетність до скоєння інших злочинів, інормує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах