27056
13:00 26.082017

П’яні водії скоюють ДТП та чинять опір поліції

Події 1400

1500625047_30575Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували у Великоберезнянському та Свалявському районах.

У селі Голубине Свалявського району вчора післяобідньої пори сталася незначна ДТП: автомобіль «ВАЗ-2106» ударив ззаду мікроавтобус «Volkswagen». Коли на місце події прибув наряд групи реагування патрульної поліції, то з’ясував, що водій «шістки», житель Сваляви, перебуває в стані алкогольного сп’яніння і не має водійського посвідчення. Чоловік визнав, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. В присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол і відсторонили від керування.

У Великому Березному патрульні зупинили вночі автомобіль «ВАЗ-2109», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не мав жодних документів на право керування даним автомобілем і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Правопорушник спробував чинити опір правоохоронцям. Його доставили до районної лікарні, але він категорично відмовився проходити медосвідчення. На нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, без належних документів і за непокору працівникам поліції (ст.185 КУпАП). Машину затримали на штрафмайданчик.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах