26963
10:57 24.082017

За результатами масових обшуків на Закарпатті припинено діяльність 20 гральних закладів

Події 1451

Упродовж доби оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції спільно з слідчими поліції області за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області провели 21 санкціонований обшук у підпільних гральних закладах.

6-13

Вилучено 125 тисяч гривень, які були здобуті незаконним шляхом від надання послуг у сфері грального бізнесу.

Правоохоронці встановили, що організатори періодично змінювали адреси розташування гральних закладів, маскували їх під різними Інтернет клубами.

Після документування та зібравши достатньо доказів, що підтверджують надання послуг у сфері грального бізнесу у даних закладах, слідчі звернулись до суду.

Так, 22 серпня, правоохоронці провели 21 санкціонований обшук. Внаслідок слідчо-оперативних заходів 20 гральних закладів припинили свою діяльність. Для проведення обшуків було залучено 70 працівників поліції.

Під час проведення обшуків поліцейські вилучили 148 системних блоків, 17 платіжних терміналів (айбокси), понад 125 тисяч гривень, чорнові записи та флеш-накопичувачі.

Кримінальне провадження, в межах якого проводилось документування протиправної діяльності, відкрито за ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

На даний час проводяться слідчі (розшукові) дії з метою встановлення всіх осіб причетних до організації грального бізнесу на території Закарпатської області, повідомляють у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах