26699
18:59 17.082017

Рятувальники профілактували безпеку життя серед жителів Фанчикова

Події 1791

17 серпня виноградівські рятувальники провели відпрацювання в одній з найбільших сільських рад Виноградівщини – Фанчиківській.

P70817-111550Профілактичне відпрацювання населеного пункту з метою попередження загибелі та травмування людей на пожежах, а також запобігання виникненню нещасних випадків на водних об’єктах, побуті та автомобільних шляхах було проведено Виноградівським районним відділом Управління ДСНС України у Закарпатській області. Даний захід проходив сумісно з працівниками Виноградівського відділення Берегівського відділу ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Також сільським головою, для всебічної співпраці, до наради було залучено й актив села, який щоденно контактує з місцевими мешканцями та здатний донести до своїх односельців правила безпечної життєдіяльності. Надалі тематикою спілкування з ними були правила поведінки на воді, в лісових масивах та екосистемах, а також при виявленні вибухонебезпечних предметів. Навчали рятувальники і діям при розливі ртуті. Забігаючи наперед, до початку опалювального осінньо-зимового періоду, розповіли й про небезпеку чадного газу. «Закріпили» фахівці свій інструктаж, роздавши тематичні листівки.

Безпека життя та здоров’я громадян – основна цінність у діяльності пожежних-рятувальників та поліціянтів. Для навчання населення діям в екстремальних ситуаціях вони завітали до амбулаторії сімейної медицини Фанчикова.

Відповідна роз’яснювальна робота проводилась і у житловому секторі населеного пункту. Селяни з уважністю слухали всі рекомендації вогнеборців, читали листівки і у бесідах наводили приклади своїх помилок, що могли призвести до лиха.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах