26536
12:13 14.082017

На Виноградівщині селяни перекрили центральну дорогу

Події 1764

Місцеві мешканці сьогодні зранку заблокували проїзд вантажівок до двох кар’єрів, які постачають камінь та щебінь на будівництво автошляхів області.

a339993-20863798-1641167155934722-1253274821-n

На попереджувальну акцію вийшло близько сорока осіб з Веряці, Королева та Горбків.

–Людей обурило те, що ремонт дороги у Королеві зупинили, дійшовши до селищної ради, – каже Веряцький сільський голова Михайло Грабовчак. – Тим часом у Веряці центральна вулиця взагалі не ремонтувалася вже кілька років. Потрібно всього три-чотири машини асфальту, щоби принаймні залатати дірки. Але в четвер минулого тижня дорожники забрали техніку й перекинули її на Вилок.

Місцеві мешканці невдоволені, бо через їхнє село до кар’єрів щодня проїжджає десятки вантажівок, які везуть камінь і щебінь на ремонт шляхів. А в самій Веряці вщент розбили дорогу і щоразу здіймають страшну пилюку.

Розрулювати ситуацію з пікетом до Веряці прибули голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк, обласні та районні депутати, повідомляє goloskarpat.info.

Люди заспокоїлися і відкрили проїзд автотранспорту після того, як була досягнута домовленість, що облавтодор вже завтра зранку продовжить ямковий ремонт центральної дороги у Веряці і доведе його залізничного переїзду.

Водночас мешканці села мають намір вимагати подальшого капітального ремонту шляху.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах