26220
13:05 7.082017

Чопські прикордонники зафіксували шум двигуна літака, який ймовірно доправив 10 нелегалів до Словаччини

Події 1576

У Чопському прикордонному загоні припускають, що літаючий засіб міг взлітати та приземлятися не на території Закарпаття. Хоча нема жодних сумнівів, що саме через нашу область він пролітав до ЄС і назад.

p_240112_1_slidertop2

Як повідомила речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук, жодної інформації про літак, такої як його тип, звідки він вилетів та куди полетів, наразі немає.

У той час, коли літак пролітав над кордоном наші прикордонники зафіксували шум двигуна і повідомили про це словацьких колег. Але, коли вони прибули на місце приземлення, літак вже піднявся у небо, саме тому вони не змогли його розпізнати.

Прикордонники припускають, літак міг би бути таким, що мав достатньо палива і прилетіти, як приклад з сусідньої області. Тому пошук його фактично неможливий.

Згідно з умовами реадмісії, 10 нелегальних мігрантів (усі з Індії), яких переправили літаком до Словаччини, повернули в Україну. Зараз вони перебувають у Чопському прикордонному загоні, де їх допитують та дізнаються деталі. Наразі відомо, що всі вони прилетіли в Україну за туристичними візами в Одесу, в період з кінця червня по кінець липня.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах