26137
15:24 5.082017

Літак із Закарпаття перевіз у Словаччину 10 нелегалів

Події 1782

Співробітники поліції відділу прикордонного контролю Управління поліції в Петровцях у четвер увечері зареєстрували переліт невеликого літака з України в Словаччину.

2494319_1200x

Як повідомила речниця Управління поліції Деніса Балоґова, поліція помітила, що літальний апарат рухається в забороненому повітряному просторі, летить низько і в незвичний час. Тому інформацію про підозрілий літак повідомили в оперативну службу, яка інформувала всі поліцейські патрулів у цьому районі.

“На підставі виклику на номер 158, було встановлено, що літак приземлився в Гаталові, в окресі Михайлівці. Коли прибули поліцейські патрулі, літак вже відлетів, але на місці приземлення залишилося десятеро людей”, – сказала Д. Балоґова. 

Поліцейські доправили іноземців у Відділення поліції прикордонного контролю, щоби дізнатися подробиці їх подорожі в Словаччину. В ході бесіди вони повідомили, що є громадянами Індії.

“Наступні дії призведуть до реадмісії, тобто їх повернуть на територію України. На місце викликали слідчого, який почав розслідування справи за контрабанду та незаконний перетину державного кордону”, – сказала Д.Балоґова.

Про вказану подію словацькі поліцейські негайно повідомити Державну прикордонну службу України та в п’ятницю провели спільну зустріч, на якій домовилися про подальші кроки в розслідуванні цієї справи.

“Також були також поінформовані повітряні сили Словацької Республіки”, – повідомила Д.Балоґова.

-11

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах