26043
20:17 1.082017

В Ужгородській місцевій прокуратурі проведено координаційну нараду

Події 1449

prokuratura(8)

31 липня 2017 року під головуванням виконувача обов’язків керівника Ужгородської  місцевої прокуратури Михайла Пантя, відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності та розкриття кримінальних правопорушень на території юрисдикції Ужгородської місцевої прокуратури упродовж 6 місяців 2017 року, першочергові завдання щодо організації діяльності піднаглядних правоохоронних органів зі зміцнення законності та охорони громадського порядку.

У роботі наради брали участь керівники правоохоронних органівта відділів пробації території юрисдикції Ужгородської місцевої прокуратури.

Виступаючи, виконувач обов’язків керівника Ужгородської  місцевої прокуратури, надав аналіз стану злочинності у м. Ужгороді, Ужгородському, Перечинському та Великоберезнянському районах упродовж 6 місяців 2017 р.

Так, присутніх поінформовано, що вдалося зменшити рівень злочинності на 10 тисяч населення по місту Ужгороду (з 110,6 до 92), по Перечинському району (з 51,5 до 48,8) та по Ужгородському району (з 66,3 до 60,3).

Також, спостерігається позитивна тенденція щодо зменшення злочинів проти життя та здоров’я особи, злочинів проти власності та злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту.

Також, за процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури, до суду з обвинувальним актом скеровано 434 кримінальні провадження проти 359 у минулому році. Виявлено 545 осіб, які вчинили кримінальні правопорушення (з урахуванням кримінальних правопорушень минулих років)проти 445у минулому році.

Проте, спостерігається ряд проблемних питань, які потребують вирішення спільними зусиллями.

Так, зросли особливо тяжкі злочини по місту Ужгороду (з 24 до 38), по Ужгородському району (з 6 до 9), тяжкі по Великоберезнянському району (з 32 до 62), також збільшилися обліковані злочини невеликої тяжкості.

Разом з тим, особливу увагу учасників наради звернуто на виявлення правопорушень, пов’язаних з корупцією, розкраданням бюджетних коштів, у сферах лісо- та землекористування, своєчасним виявленням та постановкою на профілактичний облік осіб, схильних до вчинення правопорушень,а також на протидію незаконному обігу наркотичних засобів, адже ці питання – одні із пріоритетних у діяльності правоохоронців.

За підсумками наради, прийнято постанову координаційної наради, щодо вжиття спільних заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи правоохоронних органів з протидії злочинним посяганням проти власності, життя та здоров’я особи, кримінальним правопорушенням, вчиненим у сфері запобігання і протидії корупції, бюджетній та земельній сферах.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини