26037
19:01 1.082017

Через приховані 820 пачок цигарок у закарпатця вилучили Рено Меган. ФОТО

Події 2440

На пункті пропуску «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу вивезення  з України до країн ЄС тютюнових виробів. Незаконно перемісти цигарки через митний кордон намагався громадянин України.

photo.39571

Українець на пункт пропуску заїхав автомобілем «RENAULT MEGANE» із чеською реєстрацією, а для проходження митного контролю обрав «зелений коридор». На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили для проведення поглибленого митного огляду.

Відтак у спеціально виготовлених тайниках у транспортному засобі митники виявили приховані від митного контролю цигарки. Зокрема, співвітчизник хотів перемістити через митний кордон 820 пачок цигарок «BOND» з акцизними марками України.

photo.39572

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю, про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський обєктив інформує ДФС у Закарпатській області.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статті 483 Митного кодексу України,

photo.39573

Наразі фіксується порушення митних правил, цигарки вартістю понад 18 тис. грн та транспортний засіб, вартість якого встановлюється, будуть тимчасово вилучені відповідно до ст.511 Митного кодексу України. вилучено.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах