25993
16:25 31.072017

Поліція викрила мукачівку, яка видавала себе за матір-одиначку

Події 1486

518eed284549d4f766992411effd0858Дільничні офіцери поліції виявили факти порушень законодавства України при отриманні допомоги на дітей одинокими матерями. За ознаками ст.358 Кримінального кодексу тривають досудові перевірки.

Відповідно до вимог Закону України «Про державну допомогу сім`ям з дітьми» жінка, яка має дітей від особи, з якою вона не перебувала чи не перебуває у зареєстрованому шлюбі, але з якою веде спільне господарство, разом проживає і виховує дітей, право на одержання допомоги, встановленої одиноким матерям, не має. Ухиляючись від виконання цієї норми, 41-річна мукачівка завдала збитків держбюджету на 14,600 тис.гривень. Надаючи відомості до Управління праці та соціального захисту населення, жінка вказала недостовірну інформацію у декларації про доходи та майновий стан.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за част.1 ст.358 Кримінального кодексу України – Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів. Це не одиничний випадок умисного приховування матерями свого соціального становища. Поліцейські Мукачева виявляють інші подібні випадки порушення норм законодавства, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах