25913
11:05 30.072017

За минулу добу на Закарпатті спіймали 10 водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного сп’яняння

Події 2495

Двоє із них скоїли ДТП.

 PM472image002

Аж три проміле алкоголю виявили у водія ВАЗ 2106, який не впорався із керуванням та з’їхав у кювет в селі Білки Іршавського району. В тому ж селі поліція зупинила п’яну жінку за кермом, яка від освідченя відмовилася. Крім цього Іршавські правоохоронці виявили 2 проміле алкоголю в крові водія «Daewoo» у селі Брід.

Друга ДТП з вини п’яного водія трапилася в Великоберезнянському районі, там мотоцикл злетів із дороги в селі Верховина-Бистра. Чоловіка  забрали в лікарню, де медики провели тести на алкоголь. В селі Косино поліція Великоберезнянщини зупинила мотоблок, де п’яний водій віз у причепі пасажира.

Між селами Перехрестя та Пушкіно Виноградівська поліція зупинила незареєстрований трактор, на якому навіть номерні знаки не були встановлені. Під час спілкування з водієм, правоохоронці виявили, що він п’яний. Це підтвердив і тест на алкоголь.

Крім цього п’яних водіїв за порушення правил дорожнього руху працівники поліції зупиняли у селі Холмок Ужгородського району, місті Перечин, селі Солочин Свалявського району та біля смт. Тересва Тячівського району. Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах