25902
21:59 28.072017

В Ужгороді правоохоронці викрили підпільні цехи з виготовлення контрафактних миючих засобів

Події 1777

Працівниками Ужгородської місцевої прокуратури, управління захисту економіки Нацполіції та слідчими Ужгородського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області проведено спільну операцію з виявлення незаконно виготовленої, контрафактної продукції, в ході якої проведено 14 санкціонованих обшуків на території м. Ужгорода та Ужгородського району.

operacija_arel_18(2)

Наразі встановлено, що на двох складах зберігалось понад 22 тонни рідких миючих засобів, понад 15 тонн порошків та близько 2 тис порожньої пластикової тари різної ємності.

Ще на одному з складів виявлено близько 3 тис етикеток з написами торгових марок відомих брендів та 7 станків для маркування продукції.

Майже всі етикетки на вилученому контрафакті були віддруковані іноземними мовами, щоб у потенційних покупців складалось враження, що продукція іноземного походження.

Дана продукція буде направлена для проведення експертних досліджень.

operacija_arel_10(1)

Прокуратура звертається до суду з клопотанням про накладення арешту на вилучене майно.

Наразі, в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 364 та ч.2 ст. 229 КК України, ще встановлюються обсяги вилученої контрафактної продукції.

Довідково: ч. 2 ст. 229 КК України – незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або завдали матеріальної шкоди у великому розмірі; ч.2 ст. 364 КК України – зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

operacija_arel_13

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах