25896
12:48 28.072017

Біля магазину в Тячеві знайшли побитого непритомного чоловіка

Події 1614

thumb_597752_news_mСпівробітники Тячівського відділу поліції повідомили про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю райцентру. Районним судом вже обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

В неділю, 23 липня, на службу «102» надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них доставлено невідому особу чоловічої статі без свідомості з видимими тілесними ушкодженнями. Чоловіка лікарі виявили біля магазину в Тячеві.

Потерпілий не зміг пояснити поліції як саме отримав травми. Правоохоронці вивчили записи з камер відеоспостереження та з’ясували, що невідомий напав на свою жертву біля паркану місцевого магазину та побив без застосування сторонніх предметів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівники кримінальної поліції Тячівського відділу встановили, що тяжкі тілесні ушкодження 54-річному мешканцю села Бедевля наніс 51-річний тячівець. Чоловіку повідомлено про підозру та обрано судом міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Нападник поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах