25738
12:11 25.072017

Троє чоловіків вивезли закарпатця у ліс і влаштували над ним самосуд

Події 1863

rss-photoУ селі Малий Раковець Іршавського району троє чоловіків побили свого односельця, так як запідозрили його в крадіжці наручного годинника. Поліція з’ясовує обставини справи, відкрито кримінальне провадження.

Сьогодні, 25 липня, до поліції звернувся 61-річний мешканець села Малий Раковець, що на Іршавщині. Чоловік розповів, що 21 липня ввечері троє його односельців під’їхали до його будинку та запросили сісти в авто, аби поговорити. В ході розмови з’ясувалося, що знайомі підозрюють його в крадіжці наручного годинника в одного з пасажирів авто. Між чоловіками зав’язалася суперечка.

Аби провчити чоловіка, односельці вивезли його в лісову місцевість поблизу села та побили його, а потім повернули додому.

На даний час заявник проходить медичну експертизу. Працівники поліції встановили особи фігурантів справи. Двоє з них 34-х та 38-річний мешканці села Малий Раковець, дані третього встановлюються.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Досудове розслідування справи триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах