25341
20:41 16.072017

На Берегівщині чоловік прийшов до знайомого в гості і пограбував його

Події 1462

Раніше судимий житель с. Яноші Берегівського району обікрав оселю берегівця, який запросив його в гості. Недобрий гість виніс з хати телевізор, а з гаража – велосипед. Крадія спіймала поліція, за даним фактом розпочато розслідування

PM844image002

У поліцію Берегівського району 15 липня звернувся із заявою житель м.Берегова. Заявник повідомив про те, що невідома особа залізла вночі в його будинок, розбивши вікно на вхідних дверях, та викрала телевізор «Соні». Навідався крадій і в гараж, який був незачинений, викравши звідти велосипед «Монтенбайк».

Як розповів потерпілий, ввечері у нього гостював знайомий. Коли гість сп’янів, то почав бешкетувати, і господар прогнав його. Але той далеко не пішов, а дочекався, коли господар засне, розбив вікно на дверях і заліз у дім, звідки викрав телевізор. А з гаража прихопив велосипед.

Крадія затримали працівники групи швидкого реагування спільно з дільничними офіцерами поліції Берегова. Ним виявився 35-річний житель с.Яноші Берегівського району. Цей чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, а на даний час на розгляді в суді перебуває аналогічна кримінальна справа по ньому.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу фігуранту справи, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM219image001

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах