25272
12:45 14.072017

Закарпатська поліція отримала 18 нових автомобілів

Події 1991

Урочисте передання 18 нових машин «Mitsubishi Outlander» в райони відбулося біля Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Поповнення автопарку отримали всі районні підрозділи поліції.

PM212image001

Сьогодні, 14 липня, біля будівлі ГУНП в Закарпатській області на вулиці Ференца Ракоці в Ужгороді вишикувалися 18 поліцейських, які привезуть у свої відділи та відділення нові автомобілі «Mitsubishi Outlander». Урочисто ключі до машин правоохоронцям передали начальник головного управління Національної поліції в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та представник обласної ради.

Роман Стефанишин подякував за автомобілі Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та Голові Національної поліції України, генералу Сергію Князєву. Адже це машини, які 25 травня японська сторона передала Національній поліції в рамках Кіотського протоколу.

PM72image005

18 автомобілів поїхали у 14 районів Закарпаття.: по дві машини в Мукачівський, Хустський, Рахівський та Іршавський райони. Ними користуватимуться групи реагування патрульної поліції. Це дасть можливість швидше прибувати на виклики, а значить – працювати ефективніше для людей, – наголосив у спілкуванні з журналістами керівник поліції Закарпаття, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах