25214
11:36 13.072017

У Чопському прикордонному загоні проходить акція «Стоп корупції. Від слів – до дій!»

Події 1689

thumb_news_20170711_114236_1499762556

З метою виховання доброчесної поведінки персоналу, недопущення протиправних проявів у Чопському прикордонному загоні проходить акція «Стоп корупції. Від слів – до дій!». Гасло кампанії – «Захист Вітчизни та корупція – несумісні!». Вона триватиме до жовтня 2017 року та передбачає проведення відповідних занять з персоналом, залучення громадськості до активного діалогу, посилення взаємодії з іншими правоохоронними органами.

Керівники загону зустрінуться з місцевим населенням та поспілкуються щодо недопущення протиправної діяльності у прикордонні, надання допомоги правоохоронцям в охороні державних рубежів. На виконання завдань з протидії корупції у відомстві, у підрозділах проводитимуть заходи щодо обрання інспекторів з доброчесності. Також, задля формування належних життєвих цінностей та свідомої антикорупційної поведінки персоналу у загоні впроваджено інститут капеланства. Духовну підтримку та допомогу військовослужбовцям надаватиме протоїєрей Української православної церкви Сергій Ємець.

Зазначимо, що у системі запобігання і протидії корупції досягнуто значних результатів. З початку 2017 року лише по Чопському прикордонному загону зафіксовано 17 випадків припинення спроб надання громадянами неправомірної вигоди прикордонникам, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону

Керівництво Чопському прикордонному загону звертається до громадян не порушувати чинне законодавство, а у разі виявлення корупційних дій серед персоналу прикордонного відомства повідомляти на номер гарячої лінії (044) 527-63-63.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах