18:14 10.072017

На Берегівщині затримали громадянина Німеччини, який намагався незаконно переправити в Угорщину двох індусів

Події 1485

За процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб відносно громадянина Федеративної Республіки Німеччина, підозрюваного у вчиненні  незакінченого замаху на незаконне  переправлення осіб через державний кордон України з корисливих мотивів ( ч.3 ст.15,  ч.3 ст.332 КК України)

Як повідомив виконувач обов’язків керівника  Берегівської місцевої  прокуратури Юрій Нам’як,встановлено що 28-річний громадянин Німеччини на початку липня 2017 року, перебуваючи в одному з сіл Берегівського району, яке знаходиться у прикордонній зоні з Угорщиною, намагався незаконно переправити через державний кордон України (поза межами контрольно – пропускного  пункту) двох громадян Індії до країн Євросоюзу за грошову винагороду. Проте, довести задум до кінця їм завадив наряд  відділу прикордонної служби ВПС «Горонглаб»  Мукачівського прикордонного загону, яким їх було затримано.

Наразі досудове розслідування кримінального провадження триває. Громадянину Німеччини  повідомлено про підозру у вчиненні вищеназваного кримінального правопорушення.

Прокурор наголосив, що вказане кримінальне правопорушення відноситься до категорії тяжких злочинів, відповідальність за яке передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти  років з конфіскацією майна.

Пресс-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах