24976
12:07 7.072017

Уночі закарпатські прикордонники затримали автомобілі з цигарками та «гексакоптером»

Події 1539

Групу реагування від відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону було піднято сьогодні вночі для перевірки повітряного простору та тилових підступів до кордону щодо виявлення місць можливого зльоту та посадки повітряних цілей на Закарпатті.

Dron

Шум двигуна почули вночі прикордонники відділу «Ужгород» під час патрулювання. У результаті пошукових операцій у взаємодії з підрозділами загону, за кілька сотень метрів від кордону, військовослужбовці Чопського загону виявили двох громадян України на автомобілях української та словацької реєстрації. Під час огляду транспортних засобів – «Пежо» та «Фольксваген» – виявлено 3400 пачок сигарет та безпілотний літальний апарат типу «гексакоптер».

Наразі, громадян разом з автомобілями, малим літальним апаратом та сигаретами передано співробітникам Нацполіції. До ГУ НП у Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах