24898
09:55 6.072017

На Виноградівщині нетверезий водій збив дівчинку. Дитина померла

Події 3413

Співробітники Виноградівського відділення поліції встановлюють всі обставини ДТП в селі Чорнотисів, де загинула дитина. Водія затримано.

PM771image001

5 липня, на службу «102» надійшло повідомлення про ДТП за участі неповнолітньої. Заявник повідомив, що в селі Чорнотисів на вул. Головній водій автомобіля наїхав на велосипедистку, яка від отриманих травм померла.

Слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Виноградівського відділення виїхали на місце події та встановили, що водій «Opel Astra», 34-річний чоловік, їхав з села Чепа в Сасово, у селі Чорнотисів на вул. Головній не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху. Там на велосипеді саме їхала місцева 12-річна дівчинка. Зіткнення не вдалося уникнути, дитина від отриманих травм померла.

Поліція освідчила водія на стан алкогольного сп’яніння і затримала в порядку ст. 208 КПК України. Автомобіль поміщено на спецмайданчик. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водій на даний момент перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM756image002

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Всі новини