24743
16:02 3.072017

На території НПП «Синевир» впіймали браконьєрів, що везли в авто тушу косулі

Події 1514

5d406bc-21405Минулого року у різних куточках Національного природного парку «Синевир» встановлено відеокамери для здійснення моніторингу за дикими тваринами.

Втім, у відеопастку природоохоронців потрапили не лише лісові мешканці, але й браконьєри.

Завдяки спільним оперативним діям співробітників НПП «Синевир» і чергового наряду групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення поліції, на КПП «Остріки» 2 липня виявлено осіб, що підозрюються в браконьєрстві. Ними виявилися мешканці села Негровець.

У багажнику автомобіля одного з цих осіб знайдено тушу косулі. Відтак у ході розшукових заходів, здійснених працівниками Міжгірського відділення поліції, на території дворогосподарства цієї особи в грядці з картоплею виявлено та вилучено незареєстровану двоствольну гладкоцівкову мисливську рушницю, з якої ймовірно було підстрелено косулю.

Громадянин, в котрого в автомобілі було виявлено тушу косулі, пояснити походження рушниці в дворогосподарстві не зміг. Дані відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 248 ч.1 КК України та вирішується питання для призначення всіх необхідних експертиз.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах