24642
10:01 1.072017

Через 460 пачок цигарок ужгородські митники вилучили «Renault». ФОТО

Події 1637

На митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС, вдруге за добу, припинено спробу вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

IMG_3632

Громадянин України планував перетнути кордон із Словаччиною на легковому автомобілі «Renault Megane Cabrio» з іноземною реєстрацією, повідомида “Карпатському об’єктиву” ДФС у Закарпатській області.

Заїхавши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці врахувавши ризики скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду. В результаті огляду в конструктивних порожнинах автівки виявлені тютюнові вироби торгової марки «Marlboro» з акцизними марками України, які були обгорнуті в поліетилен. Загальна кількість виявлених пачок цигарок складає 460 пачок вартістю 13963 грн.

Таким чином, громадянин України скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення тютюнових виробів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних цигарки та автомобіль вилучено.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах