24507
23:21 27.062017

На Виноградівщині з автомата прикордонника застрелено охоронця ставка

Події 3124

Убивство сталося сьогодні неподалік українсько-румунського кордону.

bbb35ec-a505be0-1634617

За попередньою інформацією від місцевих жителів, озброєний прикордонник зустрів свого приятеля, який працював сторожем на місцевому ставку. Раді зустрічі, друзі весело розмовляли, фотографувалися. Відтак пролунав постріл. Охоренць отримав вогнепальне поранення в голову. Чому і від кого – наразі достеменно не відомо. Говорять, що з’явилася інша особа у стані алкогольного сп’яніння, а молодий охоронець намагався заспокоїти агресивно налаштованого гостя.

Випадок стався між селами Гудя і Хижа. Інформація до поліції про те, що каретою швидкої допомоги до лікарні було завезено молодого чоловіка з простреленою головою, надійшла сьогодні біля 17.00.

Оперативна група поліції побувала на місці події і встановила, що у трагічному випадку було задіяно двоє цивільних осіб. Як повідомила т.в.о. начальника прес-служби поліції Закарпаття Тетяна Щоголєва, від пострілу в голову загинув 24-річний житель Королева. Правоохоронці з’ясовують, яким чином зброя, що належить прикордоннику, потрапила до цивільних.

Голос Карпат

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах