24387
18:51 26.062017

Протягом доби на Закарпатті зупинено 9 нетверезих водіїв

Події 1887

Випадки керування транспортними засобами напідпитку зафіксовано в Тячівському, Виноградівському, Хустському та Іршавському районах

149782Поліцейські Дубівського відділення поліції у селі Усть Чорна за порушення дорожньої розмітки  зупинили нетверезу водійку автомобіля «CHERY Tiggo». Крім цього, у селі Ганичі дубівські правоохоронці зупинили нетверезого водія скутера «Bio», чоловік керував транспортним засобом без шолома. Відповідно на нього було складено адмінпротоколи, один з яких – за водіння у нетверезому стані. А в селі Нересниця зупинено водія «ВАЗ 2110», який їхав без пристебнутого ременя безпеки та водійського посвідчення. Останній порушує правила дорожнього руху вже не вперше. Крім відповідних адмінпротоколів, чоловіку виписали штраф у 20400 гривень та позбавили права керувати авто протягом 3 років. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Дубівського відділення поліції.

Одразу три адмінпротоколи за керування в нетверезому стані було складено в місті Хуст. Так, на вулиці Івана Франка була зупинена жителька Кривого Рогу, оскільки  рухалася на авто «Mercedes» без переднього номерного знаку. Крім того, з’ясувалося, що жінка перебувала за кермом нетверезою.

За порушення дорожньої розмітки по вулиці Центральній у Хусті було зупинено місцевого мешканця. Чоловік їхав на «ВАЗ 2104» напідпитку та не мав посвідчення водія.

Ще на одного хустянина, водія «Volkswagen», було складено дваадмінпротоколи за скоєння ДТП, а саме зіткнення з металевою огорожею, а також керування в нетверезому стані.

Також двох нетверезих водіїв зупинили виноградівські правоохоронці. Поблизу села Вилок було зупинено хустянина, водія автомобіля «MercedesSprinter», який не пристебнув пасок безпеки, та водія «ВАЗ 2705», який порушив правила обгону.

У селі Великий Раковець, що на Іршавщині, нетверезий вінничанин, водій  «ВАЗ 2103» в’їхав у припаркований  на узбіччі «ВАЗ 2115».

На всіх порушників правил дорожнього руху складено відповідні адмінпротоколи.

Відділ комунікації

поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах