24312
10:08 25.062017

На Закарпатті за добу спіймали трьох нетверезих водіїв

Події 1260

acb75bf-1498293029-15Випадки керування транспортними засобами особами, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, працівники поліції Закарпаття фіксували в Тячівському та Виноградівському районах.

В селі Теребля Тячівського району працівники поліції двічі зупиняли за порушення правил дорожнього руху нетверезих водіїв. ВАЗ 21099 спинили, так як автомобіль практично не міг їхати: то зупинявся, то знову рушав і створював аварійну ситуацію на дорозі. Водій одразу зізнався працівникам поліції, що вживав алкоголь, погодився здати тести в лікарні, які показали 1,4 проміле алкоголю в його крові. «Fiat Doblo» поліція зупинила в Тереблі за порушення дорожньої розмітки. Драгер показав у крові водія 0,33 проміле алкоголю. Крім цього чоловік, що сидів за кермом, не мав водійських прав.

На дорозі «Виноградів-Королево» поліція зупинила ВАЗ 21093, бо водій не був пристебнутий паском безпеки. Правоохоронці хотіли попередити чоловіка, який сидів за кермом, натомість задокументували його стан алкогольного сп’яніння, вилучили права та виписали тимчасовий талон.

Адмінпротоколи, складені на усіх правопорушників за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), працівники поліції передадуть до суду, який і вирішуватиме їхню подальшу долю, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини