24242
15:01 23.062017

Поліція шукає свідків смертельної ДТП у Берегові. ФОТО

Події 1358

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася вчора у м. Берегово, померла 59-річна велосипедистка. За фактом аварії поліція розпочала слідство. Наразі вже відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України

PM768image004

Поліція розшукує свідків смертельної ДТП у Берегові. Як уже вдалося з‘ясувати слідчим, аварія трапилася на пішохідному переході. Водій трактора, не впоравшись із керуванням, здійснив наїзд на 59-річну берегівчанку, котра у той момент переходила дорогу.

Від отриманих травм потерпіла померла у лікарні.

Уже з‘ясовано, що водій на момент скоєння ДТП був тверезий.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці ж звертаються до очевидців аварії: якщо вам відомі подробиці інциденту, звертайтеся до поліції Берегівщини, або телефонуйте на 102, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах