24131
19:32 21.062017

Є така професія - патрульнтй поліцейський

Події 1684

Змінити країну і стати безпосереднім учасником цих змін – це вже не просто ідея, пусті балачки, реклама для широкого загалу, а справжня реальність! Вамможе відповісти будь-який патрульний Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві, що зміни, хоч і з надзвичайними труднощами, але проходять.

326

Щоб стати справжнім поліцейським, потрібно пройти нелегкий шлях відбору до лав Національної поліції. Але якщо є сильне бажання, впевненість у правильному виборі, цілеспрямованість та залізна воля – таке випробування саме для ВАС! Ми чекаємо на позитивних людей, сповнених оптимізмом, наділених високими особистими, діловими,мо­ральними якостями, освітнім рівнем, фізичною підготовкою та ста­ном здоров’я для відмінноговиконаннясвоїх обов’язків: «служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку».

Щодня патрульні стикаються зі злочинністю, затримують і знешкоджують бандитів, боряться з хамською поведінкою «мажорів» на дорогах міста, слідкують за порядком у сфері безпеки дорожнього руху, розшукують безвісти зниклих людей і просто допомагають людям в межах своєї компетенції та законів. Вже не один десяток письмових подяк та сотні усних «спасибі» звучали на їхню адресу.

Надзвичайно високі вимоги висуваються до культури праці патрульних поліцейських.Тому їх поведінка відповідає взірцевій, адже на них не тільки дивиться, а й рівняється підростаюче покоління!

Саме патрульні, а не машини й механізми, не статути та інструкції – основа такої організа­ції, як Управління патрульної поліції, головним завданням якої є вирішення практичних проблем щодореалізації захисту прав, свобод і обов’язків громадян та створення передумов здійснення реальної демократії.

Потрапивши у списки зарахованих до складу поліції, життя тільки починається і випробування щодо вдосконалення свого внутрішнього настрою, інтелектуальних здібностей та рівня фізичної підготовки продовжуватиметься постійно, адже поліцейськів тонусі 24/7!

Рівень довіри населення є основним критерієм оцінки ефективності діяльності поліції. Тому запрошуємо кращих із найкращих долучитися до досягнення спільної мети!

Валерій Найман про новий набір до патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві:

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини