23780
17:49 13.062017

На Закарпатті управління Держпраці розлідувало смертельний випадок працівника ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України»

Події 1353

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області відбулося засідання комісії з розслідування випадку смерті працівника на підприємстві під головуванням головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Михайла Повха.

povkom2Випадок трапився наприкінці травня цього року у філії «Ужгородська дорожньо-експлуатаційна дільниця», що належить до ДП «Закарпатський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» із сторожем цього підприємства.

Як встановила комісія, чоловік заступив на зміну і під час чергування йому несподівано стало погано. Швидка медична допомога доставила його у Закарпатський обласний клінічний кардіодиспансер . На жаль, медикам не вдалося врятувати життя людині.

Як зауважив Михайло Повх, згідно з листом ЗОККД причиною смерті сторожа став гострий інфаркт міокарду. На основі зібраних документів комісія не виявила впливу на потерпілого шкідливих або небезпечних виробничих факторів. Тож цей випадок не визнано таким, який пов’язаний з виробництвом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах