23771
16:38 13.062017

Повна інформація про розкриття замаху на вбивство в Ужгороді. ФОТО, ВІДЕО

Події 3141
Працівники поліції розкрили зухвалий замах на вбивство колишнього керівника закарпатської міліції.
P1010014
27 січня близько півдесятої години вечора на лінію «102» надійшло повідомлення від ужгородки про те, що на вул. Кошицькій в обласному центрі Закарпаття стався вибух і горить будинок. На місце події прибула слідчо-оперативна група, керівництво поліції області та міста.
P1290038
Поліція з’ясувала, що було пошкоджено будинок 62-річного екс-очільника закарпатської міліції, а нині пенсіонера ОВС. Загорання споруди сталося після пострілу з гранатомета. Від вибуху зайнявся дах і мансардне перекриття будинку. На момент вибуху і пожежі господар із дружиною перебували вдома. На щастя, обійшлося без жертв. Пожежу невдовзі загасили рятувальники. На території Закарпатської області було введено оперативний план «Сирена». На місці події поліція виявила тубус від ручного протитанкового гранатомета.
PM84image002

Прокурором Закарпатської області здійснення досудового розслідування цього кримінального провадження було передано спеціалізованому відділу слідчого управління ГУНП в Закарпатській області. У ході комплексу розшукових дій працівниками слідчого управління, управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури області було встановлено, що до скоєння правопорушення причетний 42-річний мешканець Ужгорода.

Читайте також: В Ужгороді горить будинок екс-керівника Закарпатської міліції. ВІДЕО

Вчора, 12 червня, співробітники спеціалізованого відділу слідчого управління ГУНП в Закарпатській області затримали цього чоловіка та повідомили про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч.1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.2 ст.15 – п.п.1,5 ч.2 ст.115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також Ужгородським міськрайонним судом на підставі клопотання слідчого, погодженого прокурором, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, інформує поліція.

P1290080

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини