23754
13:20 13.062017

На Закарпатті затримали чоловіка, що обстріляв з гранатомета будинок колишнього правоохоронця

Події 1761

Працівники поліції розкрили зухвалий замах на вбивство колишнього керівника закарпатської міліції.

PM534image001

27 січня близько півдесятої години вечора на лінію «102» надійшло повідомлення від ужгородки про те, що на вул. Кошицькій в обласному центрі Закарпаття стався вибух і горить будинок. На місце події прибула слідчо-оперативна група, керівництво поліції області та міста.

Поліція з’ясувала, що було пошкоджено будинок 62-річного екс-очільника закарпатської міліції, а нині пенсіонера ОВС. Загорання споруди сталося після пострілу з гранатомета. Від вибуху зайнявся дах і мансардне перекриття будинку. На момент вибуху і пожежі господар із дружиною перебували вдома. На щастя, обійшлося без жертв. Пожежу невдовзі загасили рятувальники. На території Закарпатської області було введено оперативний план «Сирена». На місці події поліція виявила тубус від ручного протитанкового гранатомета.

Прокурором Закарпатської області здійснення досудового розслідування цього кримінального провадження було передано спеціалізованому відділу слідчого управління ГУНП в Закарпатській області. У ході комплексу розшукових дій працівниками слідчого управління, управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури області було встановлено, що до скоєння правопорушення причетний 42-річний мешканець Ужгорода.

Вчора, 12 червня, співробітники спеціалізованого відділу слідчого управління ГУНП в Закарпатській області затримали цього чоловіка та повідомили про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч.1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.2 ст.15 – п.п.1,5 ч.2 ст.115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також Ужгородським міськрайонним судом на підставі клопотання слідчого, погодженого прокурором, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM84image002 PM691image004 PM743image003

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах