23738
20:25 12.062017

Патрульна поліція міст Ужгорода та Мукачева оголосила набір кандидатів на службу. ВІДЕО

Події 2337

Про початок кампанії набору на службу в Управління патрульної поліції розповіли керівники поліції під час брифінгу.

1469455888

Сьогодні, 12 червня, в Управлінні патрульної поліції оголосили про набір 139 осіб на посади інспекторів. Розповіли про всі нюанси набору керівник патрульних Юрій Марценишин, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин та начальник сектору кадрового забезпечення УПП Андрій Даскалюк.

Юрій Марценишин розповів, що набір триватиме від сьогоднішнього дня до 1 липня цього року. Керівник патрульних наголосив, що заробітна плата їх працівників складає 8 тисяч гривень, а підготовка нових кадрів триватиме 4 місяці, після чого вони зможуть влитися в дружній колектив патрульних.

«Ми оголошуємо набір до лав патрульної поліції міст Ужгорода та Мукачева. Запрошуємо всіх молодих, перспективних, креативних, дисциплінованих та тих, які орієнтовані на зміни та покращення нашого життя», – наголосив Юрій Марценишин.

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин під час спілкування з журналістами виділив, що молоді працівники патрульної поліції чітко справляються з своїми функціональними обов’язками, і тому хотів би, щоб закарпатці звернули увагу на цей конкурс. Крім цього, очільник поліції Закарпаття наголосив на тому, що кандидатів на вакантні посади чимало, це, зокрема, видно і по набору, який проходить в ГУНП в Закарпатській області.

Начальник сектору кадрового забезпечення УПП Андрій Даскалюк пояснив особливості відбору кандидатів та розповів, що заявки кандидати можуть подати на сайті https://patrol.police.gov.ua/ru/jobs/. Детальну інформацію можна уточнити за тел. 044 390 65 00, також питання можна надіслати на електронну адресу: public@patrol.police.gov.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах