23690
09:14 12.062017

Мукачівка вдарила ножем свого співмешканця

Події 1408

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановлюють обставини нанесення тілесних ушкоджень ножем місцевому жителю. Потерпілий пояснює, що поранила його співмешканка.

PM588image001

Вчора, 11 червня, о 4 годині ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків Мукачівської районнної лікарні про те, що до них госпіталізовано чоловіка з раною черевної порожнини. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що в Мукачеві 31-річний отримав удар ножем у живіт від своєї співмешканки. Під час сварки 22-річна жінка взяла кухонний ніж та нанесла ним один удар. Нападниця пояснює поліції, що співмешканець її бив.

Правоохоронці вилучили з місця події знаряддя злочину – ніж, довжиною 30-см. Вирішується питання про обрання міи запобіжного заходу щодо жінки. Потерпілий перебуває у хірургічному відділенні Мукачівської районнної лікарні, чоловіку зробили операцію і його стан стабільний. Співробітники Мукачівського відділу поліції встановлюють правову кваліфікацію даної події та всі обставини інцеденту, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах