23588
20:11 8.062017

П’яні закарпатці після бійки сіли за кермо і поїхали у поліцію писати заяви

Події 1216

new-33434-400x300Одразу три факти зловживання алкоголем, перебуваючи за кермом, зафіксували закарпатські правоохоронці. На всіх порушників складено адмінматеріали

Протягом доби на Закарпатті зареєстровано три випадки керування автотранспортними засобами у стані алкогольного сп‘яніння. Два з них свалявськими правоохоронцями, і один – поліцейськими групи швидкого реагування поліції Закарпаття.

У селі Неліпино після частування з випивкою у місцевому барі, між двома товаришами виник конфлікт з бійкою. Коли ж противників розборонили, вони сіли за кермо «Mitsubishi Outlander» і поїхали до відділку поліції писати заяви. У ході ж ознайомлення з ситуацією, що склалася, працівники поліції запропонували водіям пройти тест на наявність алкоголю в крові. Дослідження у лікарні показали, що заявники п‘яні. Це й стало підставою для складання адмінматеріалів за статтею 130 КУпАП.

Ще один випадок керування автотранспортним засобом зафіксовано на головній дорозі у самій Сваляві. Тут чоловіка, який від‘їхав від ресторану, зупинили за порушення правил дорожнього руху. У підсумку ж з‘ясувалося, що чоловік напідпитку. Щоправда від будь-якого освідування на вміст алкоголю в крові порушник відмовився. При свідках на нього склали відповідні адмінматеріали і зараз йому доведеться відповідати за керування авто у нетверезому стані перед Законом. Обставини правопорушення задокументовано.

Поліцейські ж групи швидкого реагування поліції Закарпаття вчора вранці зафіксували п‘яного керманича мопеду. На своєму «Suzuki» він пересувався автодорогою Мукачево—Берегово без шолома, водійського посвідчення та номерного знаку. При перевірці порушника виявилося, що він ще й випив чарку перед тим, як сісти за кермо. Освідчення на драгері показали, що у крові кермувальника – 0,30 проміле алкоголю. На порушника складено протоколи за ч. 6 ст. 121, ч.1 ст 126, та 130 КУпАП України, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах