23565
13:05 8.062017

Група ужгородців двічі обікрала одну й ту саму квартиру

Події 1361

20161223103919Підозрюваних у скоєнні крадіжки телевізора та ювелірних виробів від ужгородки, поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом крадіжки побутової техніки, прикрас і грошей триває розслідування

Працівники Ужгородського відділу поліції спільно з працівниками управління карного розшуку ГУ НП на Закарпатті, розшукали та затримали підозрюваних у скоєнні крадіжки телевізора та ювелірних виробів з помешкання ужгородки.

Навідавшись до помешкання вперше зловмисники викрали з шафи спальної кімнати квартири на 1 поверсі 3 тисячі доларів, 3 500 євро, 2 тисячі гривень і золоті прикраси.

А от повторно завітавши до тієї ж квартири, вкрали звідти телевізор «Samsung».

За фактом правопорушення, вживши відповідні заходи, поліція встановила особи підозрюваних. Ними виявилися безробітні ужгородці. Один з них – раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

Наразі розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 триває. Підозрюваних поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах