23440
12:54 6.062017

Закарпатець «під мухою» залишився без телефона та грошей

Події 1510

imagesПеречинські правоохоронці встановили обставини крадіжки речей та грошей у чоловіка. За фактом привласнення чужих речей відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України

5 червня до відділу поліції Перечина звернувся потерпілий 1966 року народження. Чоловік повідомив, що у с. Тур‘я-Ремета, на Перечинщині, невідома особа, викрала в нього мобільний телефон, ноутбук і гривні, долари і форинти. Загальна сума збитку встановлюється.

Працівники сектору кримінальної поліції спільно з співробітниками групи реагування патрульної поліції Перечина оперативно розшукали підозрюваних у злочині. Ними виявилися непрацюючі мешканці Тур’ї-Ремети, котрі раніше до кримінальної відповідальності не притягалися.

Як з‘ясувалося, правопорушники скористалися безпорадним станом потерпілого, котрий перебрав зайвого і заснув у громадському місці.

Злочин кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. За фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб, передбачене покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі щодо підозрюваних у вчиненні проступку обирається міра запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах