23347
16:14 3.062017

На Мукачівщині п’яних водіїв зніс паркан будинку

Події 2625

В селах Кольчино та Чинадієво Мукачівського району працівники груп швидкого реагування поліції затримали двох нетверезих водіїв автомобіля та мопеда, один з яких скоїв ДТП

PM88image001

Учора, 2 червня, післяобідньої пори в с.Кольчино Мукачівського району сталася незначна ДТП: водій автомобіля «Оpеl Оmеgа» не впорався з керуванням і заїхав в паркан приватного будинку. Коли на місце події прибув наряд ГШР, то з’ясувалося, що 31-річний водій, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння і не має водійського посвідчення. Від медосвідчення чоловік відмовився і вчинив непокору правоохоронцям. За це на нього було складено відповідні адмінпротоколи, розбиту машину забрав евакуатор.

Другий нетверезий водій попався вночі в селищі Чинадієво. Там наряд ГШР зупинив водія мопеда без номерного знака, який не мав на голові захисного шолома. Керував мопедом 19-річний житель села Дубино Мукачівського району. Юнак перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 1,25 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особами, що перебувають в стані алкогольного сп’яніння). Мопед затримали на штрафмайданчик поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM587image002

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах