23320
10:27 3.062017

Псевдо-поліцейські та псевдо-банкіри «розводять» закарпатців

Події 5359

79eaf1a8932a43c5621f86209f955470_XLНезважаючи на постійні застерження та попередження з боку поліції, громадяни через свою неуважність та безпечність продовжують ставати жертвами шахрайств.

Одним із найпоширеніших видів шахрайств залишаються псевдо-поліцейські та псевдо-банкіри. Це коли шахраї видають себе за працівників поліції або за працівників банку. У першому випадку людині телефонують та кажуть, що хтось з її близьких потрапив у біду й потрібні гроші. В іншому шахраї видають себе за співробітника банку і під різними приводами намагаються дізнатися реквізити вашої картки. Є ще Інтернет-шахрайства та обмін грошей.

Поліція закликає громадян бути пильними. Якщо на ваш телефон надходять сумнівні повідомлення чи дзвінки з проханням повідомити ваші особисті дані, або ж про те, що ваші рідні потрапили в біду, чи до вас на вулиці звертаються незнайомці із проханням про допомогу, або ви стали жертвою шахраїв – не зволікайте, одразу телефонуйте на “102”. Це дасть змогу поліції вирахувати та затримати зловмисників “за гарячими слідами”, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах