23247
18:27 1.062017

Рятувальники вчили працівників закладів сфери послуг основам цивільного та пожежного захисту

Події 1587

Рятувальники продовжують комплекс заходів щодо всебічного навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях. Так, 1 червня, працівники Свалявського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області провели своєрідний лікнеп для обслуговуючого персоналу готельно-ресторанного комплексу «Затишок», що у м. Свалява. Усього заходом було охоплено 21 людину.

unnamed (8)

Спочатку рятувальники ознайомили присутніх з основними діями у надзвичайних ситуаціях техногенного, соціального та природного характеру.

Особливий акцент ставився на питаннях пожежної безпеки не лише на підприємстві, а й у побуті. Наголошувалося на правилах безпеки життєдіяльності під час експлуатації систем опалення, електро- та газових приладів, а також про необхідність стежити за їх справністю. Також присутнім нагадали алгоритм дій при виникненні пожежі чи іншої надзвичайної ситуації.

На календарі – літо, отож рятувальники нагадали і про правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі та біля води. Не забули працівники ДСН і про правила поводження з вибухонебезпечними й підозрілими предметами.

Далі на практиці вчили працівників користуватися первинними засобами пожежогасіння. Зокрема всі бажаючі могли спробувати загасити умовну пожежу за допомогою вогнегасника. Також було проведено перевірку на справність наявної у закладі системи внутрішнього протипожежного водопостачання.

А на згадку про себе рятувальники залишили наглядну агітацію, щоб люди не забули правила безпечного життя та нагадали їх іншим, інформує У ДСНС України у Закарпатській област.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах