23183
19:08 31.052017

У підсумку двох товариських матчів футбольних команд поліції Донеччини та Закарпаття перемогла дружба. ФОТО

Події 1503

Після двох товариських матчів з міні-футболу команд Головних управлінь Національної поліції в Донецькій та Закарпатській областях перемогла дружба

IMG_1957 (Custom)

Сьогодні, 31 травня, на стадіоні в селі Ялта Маріупольського району футбольні команди Головних управлінь Національної поліції в Донецькій та Закарпатській областях зіграли другий товариський матч з міні-футболу. Перший відбувся на Закарпатті, тоді перемогу вибороли господарі, за результатами двох ігор перемогла дружба.

IMG_1905 (Custom)

Під час урочистостей з нагоди відкриття матчу в селі Ялта капітан закарпатської команди спільно з учасницею організації «Ліга майбутніх поліцейських» підняли Прапор України, а духові оркестри поліції двох областей зіграли Державний Гімн України. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника Національної поліції України, начальник ГУНП в Донецькій області, генерал В’ячеслав Аброськін. Він нагадав, що сьогоднішня зустріч та візит до Ялти закарпатської поліції відбуваються в рамках проекту «Схід і Захід разом», який є дуже актуальним у нинішній ситуації на Донбасі. Начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин у своєму виступі наголосив на важливості налагодження дружних стосунків поліції нашої області та Донеччини.

IMG_1838 (Custom)

Після офіційної частини виступили марширувальниці оркестру поліції Закарпаття та розпочався матч. У напруженій грі команди показали високий рівень гри, а навички закарпатського голкіпера особисто відзначив В’ячеслав Аброськін. У підсумку двох матчів перемогла дружба. Командам урочисто вручили кубки, медалі та грамоти керівники закарпатської та донецької поліції, відзначили кращих гравців.

Читайте також: Масштабне свято футболу в Ужгороді: Україна – Угорщина. ФОТО

IMG_1968 (Custom)

Очільники ГУНП в Закарпатській та Донецькій областях Роман Стефанишин та В’ячеслав Аброськін обмінялися подарунками на пам’ять про сьогоднішній матч, а команди подарували одна одній м’ячі з автографами гравців. Насамкінець для всіх вболівальників та учасників гри з концертом виступив поліцейський оркестр Донеччини.

IMG_1856 (Custom)

Нагадаємо, що проект «Схід і Захід разом» започаткував очільник НПУ, генерал поліції Сергій Князєв, коли перебував на посаді начальника ГУНП в Закарпатській області. Нинішній головний поліцейський Закарпаття Роман Стефанишин підтримав хорошу ініцативу та примножив напрацювання проекту. Сьогодні під час нагородження начальник ГУНП в Закарпатській області наголосив, що «Схід і Захід разом» існуватиме і надалі.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах