23052
17:53 28.052017

Полісменам, які «кришували» наркопритон у Мукачеві, загрожує ув`язнення до десяти років

Події 1613

Завершено досудове розслідування та скеровано з обвинувальним актом до суду кримінальне провадження стосовно двох працівників поліції, котрі обґрунтовано звинувачуються у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч.2 ст 307 КК України).

55c9a71ae1dd6-izobrawenie-14113-03-14-1363255666

Йдеться про групу наркодилерів, затриманих у січні цього року спільно з співробітниками відділу ВБ в області ДВБ НП України в рамках кримінального провадження. До складу цієї групи групи входили також працівники Мукачівського відділу поліції, котрі займалися збутом наркотичних засобів та  «кришуванням» наркопритону.

Зокрема,  з метою створення видимості боротьби із наркозлочинністю, працівниками поліції фальсифікувалися факти скоєння злочинів, пов`язаних з обігом наркотиків та їх мниме розкриття.

Наразі слідством зібрано достатньо доказів, щоб прийняти остаточне рішення у справі і призначити винним справедливе покарання. Санкція ч.2 ст 307 КК України –  незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені за попередньою змовою групою осіб, караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах