22951
15:01 25.052017

За минулу добу на Закарпатті затримали чотирьох п’яних водіїв: один з них злетів у кювет

Події 1714

20160728_161741Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському, Виноградівському, Тячівському та Великоберезнянському районах.

У селі Оноківці Ужгородського району працівники поліції зупинили «ВАЗ-2102» за порушення Правил дорожнього руху. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, зізнався, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

В смт.Вилок Виноградівського району поліцейські зупинили вантажний автомобіль марки «МАN», який перевозив сміття. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

В селі Ужок Великоберезнянського району вночі сталася ДТП: автомобіль «Сіtrоеn» злетів у кювет. Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Наряд ГШР виявив, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,96 проміле алкоголю.

У с.Калини Тячівського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Маzdа». Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в нього виявили 0,58 проміле алкоголю. Водійське посвідчення вилучили.

На всіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах