22820
17:34 22.052017

На українсько–словацькому кордоні завадили спробі торгівлі людьми

Події 1666

Сьогодні у пункті пропуску «Малі Селменці» прикордонники оперативного підрозділу Західного регіонального управління Держприкордонслужби, спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з торгівлею людьми ГУ НП у Закарпатській області, припинили спробу переміщення двох дівчат за кордон з метою їх подальшої сексуальної експлуатації у країнах Європи.

unnamed (4)

Під час проходження прикордонного контролю оперативники затримали також громадянина України, який, власне, й намагався вивезти двадцятирічних українок до Словаччини. Незабаром, під час заходів документування злочину, відповідальність за який передбачена ст. 149 ККУ(«Торгівля людьми, або інша незаконна угода щодо передачі людини»), у селі Малі Селменці правоохоронці затримали ще двох чоловіків, громадян України та Словаччини, причетних до організації каналу торгівлі людьми.

Наразі, затримані у супроводі представників правоохоронних органів вибули з пункту пропуску до Головного управління Національної поліції, інформує Прес-служба Чопського прикордонного загону.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах