22677
11:01 19.052017

Закарпатські митники вилучили «BMW X5» з контрабандними цигарками

Події 1359

На пункті пропуску «Косино» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу вивезення до країн ЄС тютюнових виробів. Незаконно перемісти цигарки через митний кордон намагався громадянин України.

IMG_3194

Українець на пункт пропуску заїхав автомобілем «BMW X5» із вітчизняною реєстрацією. На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили для проведення митного огляду.

Відтак в конструктивних порожнинах транспортного засобу митники виявили приховані від митного контролю цигарки. Зокрема, співвітчизник хотів перемістити через митний кордон 570 пачок цигарок «ROTHMANS» з акцизними марками України.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів, що ускладнюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки вартістю майже 12 тис. грн та транспортний засіб вартістю 35 тис. дол. США, – вилучено, інформує ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах