22589
13:34 17.052017

В Ужгороді двоє юнаків відібрали ланцюжок і телефон у студента

Події 1603

Двоє ужгородців, один з яких неповнолітній, погрожуючи ножем, відібрали в студента мобільний телефон та срібний ланцюжок. Поліцейські оперативно затримали розбійників. Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину.

PM646image001

Днями до ужгородських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на території навчального закладу в Ужгороді двоє невідомих погрожували ножем студенту та відібрали в нього речі.

Працівники поліції оперативно затримали підозрюваних. Ними виявилися двоє ужгородців 19-ти та 16-ти років. У скоєному юнаки зізналися. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Підозрюваних затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. 19-літньому затриманому оголошено підозру в скоєнні злочину, передбаченого  ч.4 ст.27 ч.5 ст.27 ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України, а 16-літньому — за ч.2 ст.27 ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій). Щодо обох підозрюваних прийнято рішення про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. Слідство у справі продовжується, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах