22499
09:54 16.052017

На подвір’ї мукачівця вибухнули дві гранати

Події 1699

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановлюють причетних та обставини вибуху в Мукачеві на вулиці Івана Франкає

PM622image002

Сьогодні, 16 травня, вночі до поліції Мукачева надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї на вул. Івана Франка стався вибух. Виїхавши на місце події, поліція встановила, що в дворі здетонували дві гранати, попередньо типу РГД-5. Внаслідок вибуху постраждалих немає. Пошкоджено бетонну плиту на подвір’ї, частково понівечено фасад, тріснуло скло у вікні.  Попередньо, за даним фактом буде розпочато кримінальне провадження за ч. 2 статті 194 ККУ, тобто умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом вибуху.  Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років.

Наразі поліція вживає ряд заходів щодо встановлення особи, яка скоїла вказане кримінальне правопорушення, працює на прилеглій території, проводиться подворовий обхід, встановлюються можливі свідки  або очевидці події. На місці події працювали спеціалісти ГУНП в Закарпатській області, виїжджало керівництво закарпатської поліції, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах