22503
09:56 16.052017

Закарпатців засудили за розбійний напад на АЗС

Події 1348

09bfd0a1p(18)Незважаючи на те, що в ході судового розгляду обвинувачені вину в інкримінованому їм кримінальному правопорушенні не визнали, Виноградівський районний суд, оцінивши надані державним обвинувачем докази, погодився з доводами прокуратури та визнав мешканців м. Виноградів винними у скоєнні розбійного нападу, засудивши їх до покарання у вигляді 8 та 7 років позбавлення волі відповідно (ч.3 ст. 187 КК України – розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із проникнення у інше приміщення).

Йдеться про розбійний напад вичинений трьома мешканцями м. Виноградів, у співучасті з третьою особою, (відносно якої матеріали виділені в окреме кримінальне провадження та яка вже оголошена у розшук) із застосуванням травматичної зброї, з метою заволодіння грошовими коштами скоїли напад на одну з АЗС м. Виноградів.

Однак, отримали відсіч з боку касира АЗС, а в відтак були затримані працівниками поліції. Наразі прокуратура добилася винесення зловмисникам справедливого покарання, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах