22398
14:12 14.052017

Закарпатські рятувальники разом із поліцейськими перевіряли ужгородських водіїв на «вошивість»

Події 1420

У суботу, 12 травня, ужгородські рятувальники спільно з працівниками Управління патрульної поліції у містах Ужгород та Мукачево провели спільні профілактичні заходи щодо перевірки дотримання водіями  правил дорожнього руху.

DSC_0397

Основною їх метою було визначити наскільки водії поступаються дорозі пожежним автомобілям, які рухаються  по проїжджій частині з увімкненими звуковими та світловими сигналами та підвищити транспортну дисципліну серед  водіїв.

Близько дванадцятої години пожежні та патрульні машини вирушили по спеціально складеному маршруту, що проходив основними вулицями обласного центру.

Під час слідування спецавтомобілів із увімкненими звуковими та світловими сигналами переважна більшість водіїв поступалася дорогою, проте були і такі, котрі чи то через незнання правил дорожнього руху, чи то через їх ігнорування, не надали перевагу в русі  пожежному автомобілю. По факту виявлених порушень, цим автомобілістам довелося далі спілкуватися з патрульними поліцейськими щодо відповідних порушень правил дорожнього руху.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах