22247
12:06 11.052017

У Мукачеві затримали вбивцю та його спільника

Події 1655

У Мукачеві поліція розшукала та взяла під варту місцевого жителя, який підозрюється у вбивстві мукачівця, та його спільника

PM400image001

Як повідомлялось раніше, вранці 7 травня мукачівська поліція отримала повідомлення про те, що по вул. Сєченова у будівлі колишньої котельні було знайдено тіло 53-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. У результаті проведених першочергових слідчих та оперативних розшукових дій поліція встановила особу, що підозрюється у вбивстві чоловіка. Ним виявився 18-річний мукачівець.

У ході слідства з’ясувалося, що ввечері 6 травня молодий чоловік стільцем наніс старшому кілька ударів в область голови та тулуба, від чого потерпілий 53-річний мукачівець помер на місці події. Після скоєного юнак переховувався від органів слідства, поліція оголосила його в розшук. 10 травня, працівники ювенальної поліції Мукачівського відділу затримали розшукуваного.

Досудове розслідування за фактом умисного заподіяння смерті іншій людині, тобто умисне вбивство, що передбачено ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України, триває надалі. Мукачівський міськрайонний суд розглянув клопотання слідчого та обирав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів.

Сьогодні, 11 травня, затримано і спільника 18-річного мукачівця. Кримінальна поліція Мукачівського відділу спіймала підозрюваного у місті Стрий Львівської області. Спільником є чоловік 1965 року народження. Слідчі працюють над повідомленням про підозру та клопочуть про взяття його під варту, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM641image002

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах