22153
09:29 10.052017

Поліція розшукує 18-річного мукачівця, який підозрюється у вбивстві

Події 1471

PM802image001Поліція розшукує молодого хлопця, який підозрюється у вбивстві 53-річного мукачівця. Ввечері 6 травня у будівлі колишньої котельні юнак наніс чоловікові множинні удари, внаслідок отриманих травм той помер на місці події. За фактом вбивства розслідування триває

Нагадуємо, вранці 7 травня до поліції Мукачева надійшло повідомлення про те, що у будівлі колишньої котельні, що на вулиці Сєченова, було знайдено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці, які виїхали на місце злочину, оперативно встановили особу загиблого, ним виявився 53-річний житель Мукачева.

Керівник спецвідділу слідчого управління ГУНП Володимир Мага повідомив, що було проведено ряд заходів щодо з’ясування всіх обставин пригоди та особи, яка це скоїла. У результаті проведених першочергових слідчих та оперативних розшукових дій управління кримінальної поліції ГУНП, спеціалізованого відділу слідчого управління, співробітників Мукачівського відділу поліції було встановлено особу, що підозрюється у вбивстві чоловіка. Ним виявився 18-річний мукачівець. У ході слідства з’ясувалося, що ввечері 6 травня молодий чоловік стільцем наніс старшому кілька ударів в область голови та тулуба, від чого потерпілий 53-річний мукачівець помер на місці події.

Наразі підозрюваний у вбивстві переховується від органів досудового розслідування, поліція оголосила його в розшук та вживає всіх заходів щодо його затримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Поліція заочно оголосила мукачівцю про підозру у вчиненні злочину.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє інформацією, яка може допомогти у пошуку підозрюваного, з прохання повідомити про це в Мукачівській відділ поліції, до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області або на лінію «102», інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах